clear float
clear float

O firmě

Firma BeFirst Trophies vznikla v roce 2014. Naše nabídka produktů se od počátku úzce váže na spolupráci s předním sklářským atelierem sídlícím v Novém Boru, městě vyhlášeném mezi skláři u nás i ve světě. Naším cílem je, aby se trofeje opět staly důstojným oceněním za odvedený výkon. Zároveň by měly obdarovaného obohatit krásným vzhledem. Proto jsou naši zákazníci lidé, kteří si váží úspěchu druhých a dokáží ho náležitě odměnit nebo mají smysl pro krásu kolem nás.

Svým zákazníkům nabízíme především výrobu sportovních trofejí, plaket, cen, ocenění případně i prezentačních (propagačních) předmětů. Produkty jsou výsledkem spojení kvalitní ruční práce a nápaditého designu. Zaměřujeme se na výrobu především skleněných trofejí nebo kombinaci skla s nerezovým kovem.
Naše nabídka zahrnuje jak stálou nabídku trofejí, tak i trofeje individuálně navržené dle požadavků zákazníka a profesionálně zpracované naším designerem. Stálou nabídku si můžete prohlédnout v našem katalogu, který je ke stažení na těchto stránkách.

www.sonna.com.ua